Bine ati venit la Academia CoderDojo!

Despre CoderDojo Tech Academy

Coder Dojo Tech Academy este o inițiativă Coder Dojo București și Școala de valori sprijinită de Microsoft România în cadrul programului AltViitor care vizează creșterea competențelor digitale ale tinerei generații pentru a face față provocărilor viitorului.

La experiența în livrare de sesiuni specializate de programare pentru cei mici a CoderDojo București se adaugă expertiza în educație non formală a Școlii de valori care îi ghidează pe tineri în procesul de construire a caracterului și în cel al descoperirii de sine. Lucrând în mod sistematic cu generația Z, prima generație care s-a născut în mediul digitalizat și a copilărit online, ne propunem, prin CoderDojo Tech Academy, să integrăm tehnologiea în procesul de învățare și să demonstrăm astfel că se poate petrece timp cu folos în fața calculatorului, având totodată o copilărie frumoasă și echilibrată.

Academie online pentru micii programatori

Ne-am gândit și la copiii care nu vor putea ajunge la ateliere noastre și pentru ei, dezvoltăm o platformă online care va pune la dispoziția elevilor, profesorilor și mentorilor în mod gratuit toate resursele, traduse în limba română, necesare dezvoltării în mod autonom sau în cadrul unui dojo a competențelor de programare. Această platformă va deveni o veritabilă academie online unde, parcurgând modulele de e-learning organizate pe grupe de vârstă și niveluri de competențe, cei mici, vor putea să își creeze un spațiu de învățare inovator și atractiv.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre!