Parteneri

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, care își propune să contribuie la dezvoltarea unei societăți bazate pe valori, prin intermediul educației inovative.

Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea tinerilor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Credem că puterea de transformare a unei societăți stă în educație și în tineri și de aceea ne-am hotărât să le fim ghid în procesul de construire a caracterului și în cel al descoperirii de sine.

Ghidaţi de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunităţi de tineri autonomi, care acţionează colaborativ, responsabil şi etic. Îi ajutăm să se descopere, să aibă mai multă încredere în sine, onestitate și curaj să facă alegeri în viață. Ca metode folosim activități nonformale, ateliere de valori, sesiuni de coaching, tabere, programe cu modele și expunere internațională. Vezi aici proiectele noastre.

Dacă vrei să descoperi cum am evoluat din 2010 și până în prezent, răsfoiește rapoartele anuale, unde vei găsi informaţii detaliate despre programele desfăşurate şi impactul lor asupra tinerilor.

 

Mai multe despre noi:

www.scoaladevalori.ro

www.facebook.com/ScoaladeValori

www.instagram.com/scoaladevalori

www.youtube.com/scoaladevaloriromania