Pentru a-ți inregistra copilul la atelierul demo online, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Inainte de completarea acestui formular am luat la cunostinta si am consimtit că:
– Datele furnizate vor fi folosite numai pentru scopul in care au fost colectate si vor fi stocate numai atat cat este necesar pentru acel scop, nu mai mult de 31.12.2022.
– Datele furnizate in acest formular vor fi folosite exclusiv pentru informarea cu privire la oportunitati de dezvoltare educationale si proiecte educationale.
– Pentru utilizarea datelor in orice alte scopuri va fi solicitat acceptul dvs.
– Datele pot fi sterse oricand din baza de date la cerere expresa printr-un email la academia@coderdojo.ro
– Datele vor fi folosite de catre administratorii platformei proiectului CoderDojo Tech Academy si de persoane imputernicite conform prevederilor art. 28 din Regulamentul (UE) 679/2016 din 27 Aprilie 2016.  

Va informam că atelierele demo vor fi înregistrate pentru a fi folosite sunetele și imaginile în scopuri educative și de promovare de catre organizatorii evenimentului online. Prin participarea copilului dumneavoastră la atelier, vă dați acordul ca atelierul să fie înregistrat.
Va asiguram ca toate datele dumneavoastra vor fi procesate in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 . Termeni si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal se regasesc detaliate în secțiunea GDPR.

Atenție!!!

Pentru participarea la atelierul Minecraft Education Edition copilul trebuie să dețină un calculator cu sistem de operare Windows 10 licentiat și este necesară instalarea înainte de atelier a aplicației Minecraft Education Edition, disponibilă pentru download aici.

Numărul de locuri la atelierele demo este limitat! Vor fi anunțați prin email copiii selectați pentru a participa la atelier, data și ora la care începe atelierul precum și informațiile de conectare.

Copiii care nu vor fi selectați să participe la atelierele demo, vor ramâne în baza noastră de date și vor fi informați prin email când se vor deschide ateliere CoderDojo în județul unde locuiesc sau cum se pot înscrie la ateliere CoderDojo care se desfășoară deja în județ.

Iti multumim pentru inscriere! Verifica-ti e-mailul în această perioadă pentru a afla ce s-a întamplat cu aplicarea ta. Mult succes!
Nu uita, ca și participant, ai dreptul la și esti indreptățit să îți exerciți drepturile, așa cum sunt ele explicate în regulamentul european GPDR (de la articolul 13 la 22). Pentru mai multe informatii accesati detalii Regulament European.
Va asiguram ca toate datele dumneavoastra vor fi procesate in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 . Termeni si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal se regasesc detaliate în secțiunea GDPR.
Avand in vedere acest lucru, daca vei dori sa accesezi/actualizezi/corectezi/stergi datele tale, te rugam sa ne contactezi trimitandu-ne un mesaj la academia@coderdojo.ro