CoderDojo vine în comunitatea ta!

In cadrul inițiativei CoderDojo Tech Academy, ne propunem să promovăm conceptul CodeDojo și să deschidem dojo-uri în mai multe județe din țară, unde cât mai mulți copii să beneficieze de ateliere gratuite de programare, susținute de mentori voluntari.

Participă la evenimentele noastre unde vom fi împreună mentori, profesori, părinți, copii și sponsori.

Vei avea ocazia să afli, de la mentorii CoderDojo București, cât este de simplu să deschizi un dojo la nivel local, care sunt beneficiile pentru toți cei implicați într-un astfel de proiect și cum poți să mobilizezi comunitatea locală să sprijine acest demers. Și nu în ultimul rând, de ce merită să faci un astfel de efort.

În cadrul evenimentelor locale, vom susține și ateliere demo gratuite de programare pentru copiii înscriși, unde cei mici vor avea ocazia să experimenteze diverse tehnici de programare pe platforme educaționale concepute special pentru ei.

Deschidem seria acestor evenimente pe 27 octombrie, la Brașov unde vă așteptăm, cu mic cu mare, să veniți să aflați de ce este important pentru viitorul copiilor să învețe programare, cum putem noi, adulții să îi sprijinim și cum Brașovul poate să aibă propriul dojo.

Te așteptăm pe 27 octombrie 2018, la Colegiul Național „Dr. Ioan Mesota” din Brașov!