Evenimentul How to CoderDojo online

Acest eveniment care se adresează profesorilor, specialiștilor IT și părinților       

Vedem cu toții cum în această perioadă suntem supuși testului tehnologiei, chiar dacă am avut sau nu până acum contact cu ea. Firmele s-au  mutat în online pentru a supraviețui, profesorii și copiii au mutat școala în online pentru a reuși să continue procesul de educație, doctorii fac consultații online,  și exemplele pot continua! Cea mai mare parte a activităților care până acum se desfășurau preponderent în afara internetului au fost adaptate si se defășoară online.

În acest context și mai ales după această experiență devine și mai important să educăm copiii aproape de tehnologie. Trebuie să le dezvoltăm cunoștințe de IT, sa îi învățăm să folosescă tehnologia și să le arătăm cum pot s-o includă în activitățile lor astfel încât să beneficieze la maxim de ea.

Te invităm pe 2 mai 2020, la un eveniment online „How to CoderDojo”, un eveniment care se adresează profesorilor, specialiștilor IT și părinților care își doresc să ajute copiii să își dezvolte cunoștințele în domeniul tehnologiei, să descopere programarea și s-o îndragească.

Vei afla despre atelierele gratuite de programare CoderDojo și mai ales cum poți și tu să pregătești copiii din comunitatea ta pentru un viitor dominat de tehnologie, organizând și susținând ateliere de programare gratuite pentru ei.

Înscrie-te la eveniment

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 mai 2020 si se va desfășura online.

Vom reveni cu detaliile referitoare la ora de desfășurare. Datele de conectare vor fi transmise pe email, dupa finalizarea înscrierilor.

 

Află mai multe despre academia CoderDojo!