Dragi copii,

Academia CoderDojo este cea mai tare bibliotecă virtuală în care ați intrat vreodată și care vă ajută să deveniți cei mai buni programatori. Găsiți aici materiale educative super interesante, create pentru fiecare categorie de vârstă, actualizate în funcție de tot ce apare nou în domeniu. Aici este locul în care puteți învăța primele noțiuni de programare și, pe măsură ce deveniți tot mai buni, puteți trece la nivelul următor, dobândind din ce în ce mai multe cunoștințe.

Academia micilor programatori este locul unde vă veți face și prieteni super cool, pasionați de programare ca voi, unde veți putea să povestiți, să dezbateți și să lucrați împreună la cele mai interesante proiecte.

Si ghiciți ce? Academia CoderDojo este accesibilă online, de oriunde, oricând, asta înseamnă că, chiar dacă nu puteți ajunge la un dojo, aveți toate șansele să deveniți campioni ai programării. De îndată ce veți intra în modulele de învățare o să vă convingeți cât este de ușor să le parcurgeți chiar și singuri și, dacă vă doriți, puteți să îi provocați chiar și pe părinți să intre alături de voi. Nu ar fi super cool să faceți niște proiecte senzaționale împreună ?

Hai să programăm!