De ce e cool să programezi?

De ce e atât de cool să programezi?

Te-ai gândit vreodată că prietenii tăi s-ar putea juca într-o zi un joc creat chiar de tine? Sau ar putea folosi o aplicație pe care ai gândit-o tu? Cât de tare ar fi asta?

Adevărul este că oricine poate să programeze iar dacă vrei să pornești în această aventură care să facă din tine un super erou, un adevărat Ninja, Academia CoderDojo este locul potrivit.

Programarea te ajută să înțelegi mai bine lumea, este ca și cum ai avea lentilele prin care se vede mai clar o realitate din ce în ce mai bogată dar și mai complicată tocmai prin prezența tehnologiei. Învățând să codezi, devii mai creativ, descoperi modalități noi și îndrăznețe de a rezolva problemele, găsești soluții inedite și, nu în ultimul rând, te distrezi.

Universul în care trăim este o sumă de elemente interconectate, nu ar fi interesant să descoperi care sunt conexiunile care fac ca anumite lucruri să se întâmple ? E ca și cum ai descoperi o baghetă magică, însă de fapt, magia stă în capacitatea minții tale de a pătrunde legăturile logice între diverse componente. Toate acestea te vor ajuta pe viitor, indiferent de meseria pe care o să o alegi, fie că vei fi IT-st sau designer, sau orice îți dorești tu să devii.

Noi te ghidăm dar te lăsăm să găsești singur soluția corectă, o să descoperi cum este să colaborezi și să lucrezi în echipă și îți garantăm că vei lega unele dintre cele mai frumoase prietenii cu alți copii care împărtășesc aceeași pasiune pentru tehnologie.

Ce zici? Învățăm să programăm împreună?